Turneringar INSTÄLLDA

Vi har inom föreningen under den senaste tiden sökt information från olika myndigheter inkl landskapsläkaren för att utreda vilka möjligheter vi har att arrangera våra populära fotbollsturneringar Finströmscupen och Kill- och Tjejskottet under augusti månad. Efter långa diskussioner och bollande med olika alternativ tog styrelsen i måndags det tuffa beslutet om att ställa in årets upplagor av turneringarna, främst pga att majoriteten av våra deltagande lag reser från Sverige och att det är mycket osäkert ifall gränserna mot Sverige har öppnats för den typen av resande vid den tidpunkten.

Detta innebär förstås ett stort ekonomiskt avbräck för föreningen eftersom vi väntade oss över 50 deltagande lag dessa två turneringshelger men vi ser framåt och hoppas återigen kunna anordna roliga och spännande fotbollsupplevelser för barn och ungdomar nästa år. Hoppas vi ses då! ⚽️