Allmän information

I Markusböle finns två stycken 11-manna planer av naturgräs. I anslutning till fotbollsplanerna ligger Breidablick, ett stort hus med rum för lag att övernatta i (likt skolboende, exkl. madrass och linne).

 

Inne i Breidablick sker matserveringen under cuperna. Matsal och kök finns på mittenvåningen. I källarvåningen finns omklädningsrum, dusch, bastu och toaletter. Bredvid fotbollsplanerna finns en liten kiosk som har öppet under matcherna.

 

 

Apotek, matbutiker, bankomat och några få restauranger finns inne i Godby Centrum. Till Godby tar det ca 12 minuter med bil, ca 9 km.Till Mariehamn är det 22 km (enkel väg), det tar ca 30 minuter. I Mariehamn finns det sommartid stort utbud av restauranger och boende.

 

Om man vill simma utomhus finns Bamböle badstrand, ca 5 km från Markusböle. Badstranden har en sandstrand, hopptorn och brukar vara mycket omtyckt. Inomhusbadhus finns vid vandrarhemmet Vågen, vid Ålands Idrottscenter (inne i Godby Centrum). Vandrarhemmet erbjuder boende i form av sovsalar i olika storlekar beroende på personantal (inkl. linne).